+
Menu

The Are you Swedish? Online Showroom

Feature op TEXTILIA: Are you Swedish? breidt uit met consultancy en businesscoaching

Het sales en pr-agentschap Are you Swedish? voor merken uit Zweden, breidt uit met een consultancy- en businesscoachingbureau.

Naast de sales en pr activiteiten, gaat Are you Swedish? modemerken en retailondernemingen adviseren en coachen. Het bedrijf heeft inmiddels 9 jaar ervaring in het retaillandschap en oprichter Hanneke de Boer deed voor die tijd 8 jaar ervaring op als advocaat.

De nieuwe tak is een logische stap voor het pr-bedrijf, meldt Are You Swedish? in een persbericht. Hanneke de Boer is de afgelopen jaren al businesscoach voor diverse ondernemers, van startende jongeren in de fashion branche tot ervaren werknemers die een carrièreswitch of doorgroei overwegen. Nu worden deze activiteiten in een apart bedrijf ondergebracht.

De Boer vertelt over de nieuwe uitdaging: “Ik weet hoe belangrijk het is om een ervaren maar  tegelijkertijd onafhankelijke derde te betrekken bij belangrijke beslissingen in je bedrijf of carrière. We willen bedrijven en personen helpen om over de rand te kijken en te laten ontdekken waar ze echt enthousiast van worden.”


1 Comment

This condition is fairly tied to the reproductive system and could have several causes like a response to injury or abnormal the circulation of blood within the testicles. Use these circumspectly however, since they may lower blood glucose levels, that’s an inadequate effect that face men whose blood sugar levels are properly balanced.

Posted by AEldendgep on August 08, 2017

Post a Comment!Follow Are you Swedish?

circleinstagramcirclefacebookcirclepinterestcircletwitterbird